T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / TEKMAN - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Telefon
0442 561 21 02
Belgegeçer
0
WEB
https://tekmanataturkio.meb.k12.tr
Adres
VATAN MAH. VALİ DERYA KADIOĞLU BUL. NO: 9 TEKMAN / ERZURUM
Vizyon
İstiyoruz ki; - Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Tekman Atatürk İlköğretim Okulu´nda bulunmaktan gurur duysun. - Yetiştirdiğimiz her öğrenci, hayatın zorlukları karşısında kendine yetebilsin. - Okulumuzda çalışanlar ve öğrenciler, doğruları yaptıklarında ortaya çıkabilecek sonuçlardan korkmasınlar ve gerçekleri yerine getirirken endişeleri olmasın. - Okulumuz emsalleri arasında her gün daha iyi En İyi olmak için çalışacaktır.
Misyon
İnanıyoruz ki; Biz okulumuzun başarısını arttırmak için işbirliği yapan, sorumluluk alan, verimli çalışan bir ekibiz. Biz güler yüzlü, yetenekli,enerjili, coşkulu, üretken ve iyi bir okuluz. Öğrenciler de bizim kadar doğru karar verebilirler, bilimsel ve laik olmak, çağdaş olmanın gereğidir. Akılcı, bilimci, çağdaş ve özgür gençler yaratıcılıklarıyla Yarının Türkiye´sini kuracaklardır. Mezun ettiğimiz her öğrenci Ne Mutlu Türküm demekten onur duyacaktır.
Başarılar
Öğretmen :13
Öğrenci :196
Derslik :10
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Saatler
Sabah:08.30-11.40 Öğlen:13.00-14.30
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
İlçemiz Erzurum il merkezine 78 km uzaklıkta olup, Palandöken dağının eşsiz güzel manzaralı yoluyla yazın serin ve yayla yeşilliği, kışın fırtına ve kar manzarası ile göze hitap eden kartpostal tadında yolculuk sunmaktadır. Yolun tamamı asfalt olup sadece kış aylarında fırtına ve yoğun kar yağışı dışında her zaman hizmet verebilmektedir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Öğretmenin ihtiyacını karşılayan apart otel , kiralık ev ve öğretmen evi hizmet sunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
78 Km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır